За Кит Харингтън е унизително да го наричат „секси“

14:15, 14 авг 21 / Любопитно 25 3637 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Звездата от Игра на тронове” Кит Харингтън, който има шестмесечен син от съпругата си Роуз Лесли, също актриса от сериала, не смята за справедливо хората да приписват на добрия му външен вид причината, поради която получава ролите си.

Актьорът е описван като „секси“ много пъти през годините и е класиран като един от най-големите мъжки секс символи на британската телевизия.

Неприятно ми е да ме наричат секси или нещо подобно, защото е невероятно унизително“, каза той пред „Sunday Times“. „Това е унижение както за жените, така и за мъжете. Обидно е всеки да бъде категоризиран според външния му вид, още повече, когато някои хора казват, че външността ми осигурява роли. Не съм съгласен с това”, заяви Харингтън.

Звезда от „Игра на тронове“ влиза в киновселената на „Марвел“

34-годишният актьор е категоричен, че талантът му е причината да има работа. Той се надява да бъде оценявана актьорската му игра, а не външния му вид.

Кит е най-известен с ролята си на Джон Сноу в „Игра на тронове“ и е наясно, че винаги ще бъде свързван с фентъзи сериала, пише БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама