Жестокото убийство на мъж в Бургас

17:11, 12 авг 21 25 3925 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Млад мъж е бил убит по особено жесток начин в Бургас. Местният бизнесмен Станимир Рагевски е обвинен за извършването на престъплението, съобщиха от окръжната прокуратура. 

По данни на разследващите 28-годишният Юмер Мехмед е бил застрелян и след това разчленен. Престъплението е извършено на 4 август в апартамента на Станимир Рагевски, който в рамките на три дни се е опитвал да прикрие следите. Частите от тялото са били опаковани в найлонови чували, след което поставени в бидони, което е позволило да бъдат пренесени и укрити в местност край град Бургас. Засега обаче не се разкриват мотивите за престъплението. 

Прокурор Георги Чинев подчерта, че работата по досъдебното производство продължава като прокуратура и полиция работят и за установяване съпричастността на местния бизнесмен към други престъпни деяния.

Задържаха мъж за изнудване и рекет на бензиностанция в Бургас

По непотвърдена информация в някои медии се твърди, че в историята е замесен известният несебърски бос Димитър Желязков-Очите. А близки на изчезналата преди година брокерка Теодора Бахлова твърдят, че именно Рагевски е отговорен за това и че досега МВР не се е задействало по случая с нейното изчезване.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама