Безработен печели милиони от TikTok

14:00, 21 авг 21 / Любопитно 25 4651 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

21-годишният Каби Лейм от Сенегал става звезда с над 100 милиона последователи в TikTok, след като губи работата си. Около 1.5 милиарда души са харесали канала му в приложението, а в Instagram го следват над 35 милиона.

Лейм не послушал съвета на баща си да потърси друго място за изкарване на прехраната си, след като го освобождават от фабриката. Вместо това започва да прекарва дълго време в TikTok.

В приложението той публикува кратки видеа, в които осмива инфлуенсъри и сложни лайфхакове, показвайки, че решението винаги е простичко. Кому е нужно да изсипва спагети с доматен сос върху белия кожен салон на автомобил, щом може да използва чиния - пита без думи Лейм.

В интервю за „Ню Йорк Тайм“ той споделя, че израженията, които прави, карат хората да се смеят, а смехът е език, който всички разбират.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама