Блъскащи колички, фитнес и батут: Как талибаните се забавляват, след като поеха властта

17:35, 17 авг 21 / Свят 25 5838 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова
Кадри с талибани, возещи се в блъскащи се колички в лунапарк, „яздещи“кончета играчки и скачащи на батут, публикуваха CNN Türk, гръцкият „Катимерини“ и френската медия Mediavenir. Те бяха публикувани първо в социалните мрежи и за кратко получиха милиони гледания.

Какво направиха талибаните, след като поеха контрола над Афганистан, пита CNN Türk и публикува видеоклип от талибаните, блъскащите се колички, но с автоматите до тях.

Появиха се и кадри на талибани, които скачат като деца на батут и се возят на въртележки в лунапарка:

Картината допълва забавата, която талибаните си устройват във фитнеса на президентския дворец, в който влязоха необезпокоявани в неделя, тъй като президентът и вицепрезидентът на страната избягаха от страната, пише Offnews. Докато едни пробват на уредите - някои съвсем успешно, друг снима, а трети тича щастлив наоколо.

Талибанското щастие бе съпътствано от трагични сцени на международното летище в Кабул. За да спасят дипломатите и служителите на американското посолство, хиляди войници отцепиха района около летището на Кабул и дори стреляха във въздуха, за да спрат напиращите хиляди бягащи от талибаните афганистанци.

Успелите да нахлуят достигнаха до пистата, където се опитаха да се покатерят на американския самолет в опит да излетят с него. Последствието? Човешки останки по колелата на самолета на американските въздушни сили. По информация, цитирана от Би Би Си, жертвите сред хаоса на летището са 7. 
 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 
 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Ambinia 15:46, 20 мар 23

buy cialis online from india Gemfibrozil 600 mg twice daily for 2 days N 12

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама