Слънчева събота

07:00, 21 авг 21 25 4536 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Днес ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Югозападна България и на места там ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са от 28° до 33°.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е около 26°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

В планините ще е предимно слънчево, със значителна облачност над масивите от Югозападна България. Там на места ще има краткотрайни валежи от дъжд, по-значителни след обяд и придружени с гръмотевици. Ще духа умерен, предимно северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра - около 15°, сочи прогнозата на НИМХ.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама