Lidl предлага огромен избор от неустоими предложения за първия учебен ден

13:48, 24 авг 21 25 3535 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Lidl подготвя още по-незабравим 15-ти септември за всички „Свежари в час”, каквото е мотото на тазгодишната Back То School кампания на веригата. Родителите могат спокойно да подготвят своите деца в училищна и предучилищна възраст с неустоимите предложения на Lidl, които ще задоволят всички техни нужди - от химикалка до глобус и различни образователни игри.

Подготовката за първия звънец става лесна и удобна, защото на едно място клиентите могат да открият всичко необходимо за ученика и не само да напълнят ученическата раница, но и да избират от редица качествени продукти, които да влязат в употреба както в клас, така и у дома. Тетрадки в различни размери и формати, пособия за писане, удобни и модерни раници ще зарадват малки и големи свежари. Новият гардероб за сезона също ще бъде зареден със свежи попълнения като спортни панталони и блузи от собствената марка на веригата Pepperts в различни цветове и размери. 

Независимо къде и как ще се провеждат занятията на децата, от Lidl са помислили за тяхното удобство с атрактивни занимателни книжки и шаблони за рисуване за най-малките ученици до пособия за бюро, 3D ученически несесери, двустранни флумастери, дигитален пад, магическа изтриваща химикалка и образователни игри за смятане, за по-големите. Разнообразните продукти за всички свежари в час вече са налични в магазините на Lidl България.

Повече информация за текущите и предстоящи специални предложения на Lidl за училище и детската градина, можете да видите на https://www.lidl.bg

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама