Голямото завръщане на АBBA

13:00, 29 авг 21 / Любопитно 25 2387 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Легендарните автори на хита „Dancing Queen“ АBBA са готови да пуснат нова музика следващата седмица - първата от 39 години, както и да обявят нов проект „ABBA Voyage“.

„ABBA Voyage“ ще включва документален филм след завръщането им за работата по новите песни и създаването на специално предназначено място в Източен Лондон за тяхното шоу „Холограми“, което трябва да бъде открито през май 2022 г. Представленията ще включват така наречените „ABBА-тарс (препратка към аватари)“, тъй като изображения на музикантите ще се излъчват на сцената във вид на холограми и ще изпълняват техните вечни парчета.

Определиха кои са най-щастливите песни

Бьорн, Бени, Агнета и Ани-Фрид ще бъдат там през първата нощ. И най-накрая ще разкрият своите АBBА-тари, които са холограми сами по себе си. В шоуто ще се представят АBBА-тари, които изпълняват и говорят пред публиката. Това ще бъде като да направите крачка назад във времето. Феновете трябва да държат здраво шапките си, защото това ще бъде едно диво преживяване“, съобщава източник на „Сън“.

Изпълнителите си сътрудничат със създателя на „Pop Idol“ Саймън Фулър по плановете, по които работят от 2019 г.

Самият Бьорн потвърди, че новата музика от създателите на „Mamma Mia!“ е на път. Още през май той каза: „Тази година ще има нова музика, това е категорично - вече не се говори дали може да се случи, ще се случи“.

Групата тръгна по различни пътища през 1982 г. и се събра заедно за първи път от десетилетия през 2016 г. на частно събитие, на което отбеляза 50-годишнина от първата среща между авторите на песните Бьорн и Бени, припомня БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама