Големите кавички

12:30, 27 авг 21 / Големите кавички 25 2790 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (16 - 20 август)

„В момента единственото, в което участвам, е служебният кабинет. Смятам, че служебният кабинет е деполитизиран и трябва да остане такъв. Докато не си свърша работата като финансов министър, няма да участвам в нищо“, заяви служебният финансов министър Асен Василев относно евентуална покана от БСП за участие в новия кабинет.

„За мен, това, което е необходимо за един кабинет, за да работи и да се чувствам полезен, е първо да има обща визия как ще се провежда и каква финансова и икономическа политика ще има. Трябва да има свобода при избора на екип. Не на последно място, не обичам телефонни обаждания, така че трябва да имам тази свобода на вземане на решения, която имам в момента и която президентът Румен Радев ми е предоставил“, изтъкна още той. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 06:06, 01 сеп 21

г-н ВАСИЛЕВ,ВИЕ СТЕ ВЕЛИК ! БЪДЕТЕ ЖИВ И .ЗДРАВ !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама