Бабикян вече не вижда смисъл от разговори за правителство

18:11, 28 авг 21 / Политика 25 2690 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

От коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ вече не виждат смисъл да се разговаря за съставяне на правителство. Това заяви пред БНР депутатът Арман Бабикян по повод утрешната им среща с БСП, на чиято парламентарна група президентът Румен Радев връчи третия проучвателен мандат.

„Беше анонсирано, че този тур е свързан със следващ мандат, очевидно такъв няма да има. Така че можем да говорим само за дружески разговори някакви. Смятам, че е по-прагматично да обсъждаме някакви точки от актуализацията на бюджета, за да може поне да има смисъл тази среща“, коментира той.

Според Бабикян след интервюто на Слави Трифонов очевидно ще се ходи пак на избори. „Очевидно е, че хората пак ще бъдат наказани заради неспособността на политиците да си говорят цивилизовано“, допълни той пред bTV. 

Относно думите на Трифонов, че се е виждал в кабинета си със съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов и председателя на ПГ на ИБГНИ Мая Манолова, Бабикян заяви: „Личните преживявания на този и онзи, с кого се е виждал и какво си е говорил – са въпрос на някакви разкази, които някой може да публикува някой ден. Все пак, чух увереност, че следващият път при всички положения трябва да има кабинет“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама