Големите кавички

10:30, 01 сеп 21 / Големите кавички 25 3212 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (23 - 27 август)

Подкрепата за т. нар. протестни партии се топи като книгата на Петър Илиев - намалява с всеки изминал ден. Явно тези гласове ще търсят своя нов пристан. Дали това ще е коментираният евентуален политически проект около Кирил Петков и Асен Василев, предстои да разберем“, заяви политическият анализатор Георги Харизанов.

Има кръг около президента, който жестоко лансира Кирил Петков и Асен Василев. Дано не ми се налага да работя с г-н Василев, защото той не се слави с особени успехи в частния бизнес“, изтъкна Харизанов. По думите му ситуацията е силно подценена.

Той подхвърли шеговито, че изпълнителният директор на Националната агенция за приходите Румен Спецов също евентуално би могъл да се присъедини към един такъв политически проект на харвардските възпитаници - Петков и Василев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:23, 01 сеп 21

Герб. На какво се надява Идва новата партия на служебните министри и ще спечелят както герб на първите избори и ще управляват сами

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама