Всички мачове на националния ни отбор на Евроволей 2021 за мъже пряко по MAX Sport 1

10:35, 03 сеп 21 / Спорт 25 2127 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Броени часове след като юношеският ни национален отбор по волейбол спечели сребърните медали на Световното първенство в Иран, мъжкият ни тим започва участието си на Евроволей 2021. Момчетата на Силвано Пранди ще изиграят първия си мач срещу Черна гора в петък от 18:30 часа, като този двубой, както и всички останали срещи на „лъвовете“, ще се излъчват пряко по MAX Sport 1.

България попадна в Група B на турнира, домакин на която е чешкият град Острава. Освен нашия състав и този на Черна гора, тук са и един от фаворитите за титлата – Италия, домакинът Чехия, силният отбор на Словения, както и Беларус.

След първия мач с Черна гора нашите национали излизат на 5 септември срещу Чехия от 17:00 часа, а на връх националния празник 6 септември се изправяме срещу Италия от 16:45 часа. На следващия ден – 7 септември, момчетата на Силвано Пранди излизат срещу Словения, а груповата фаза за нашия тим приключва на 9 септември от 17:00 часа с двубой срещу Беларус.

Регламентът на Евроволей 2021, който се провежда в четири държави – Полша, Чехия, Финландия и Естония, предвижда първите четири отбора от всяка от четирите предварителни групи да продължат към фазата на директните елиминации.

Програмата предвижда 1/8-финалите да се играят на 11, 12 и 13 септември в Гданск и Острава, 1/4-финалите са насрочени за 14 и 15 септември в същите два града, а битките за медалите ще са на 18 и 19 септември, като домакин ще е полският град Катовице.

Освен мачовете на българския национален отбор, MAX Sport 1 ще излъчва пряко всички най-интересни двубои от Евроволей 2021.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама