Големите кавички

12:45, 07 сеп 21 / Големите кавички 25 3300 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (30 август - 3 септември)

„Има такъв народ“ и ГЕРБ са в поразителен синхрон. Те са като ансамбъл по синхронно плуване. Включи се и главният прокурор“. Това заяви председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова пред медиите в парламента относно твърденията на депутата от „Има такъв народ“ Радостин Василев, че Татяна Дончева е предложила на него и част от депутатите от ИТН пари, за да се отцепят от „Има такъв народ“.

Спецпрокуратурата проверява Татяна Дончева за корупция

„Показателно е, че в момента, в който Комисията по правни въпроси се занимава със закриването на специализираните съдилища и прокуратурата, те се самосезираха именно срещу народен представител, който иска закриването на тези структури. Специализираната прокуратура не се самосезира нито за пачките в чекмеджето, нито за 70 млн. лв. „такса спокойствие“ от хазарт, нито за теча от Държавния резерв, където тонове гориво са „потънали в земята“, нито за 10 млн. долара, преведени без основание от ВМЗ Сопот към Сърбия – отново за „такса спокойствие“. Самосезира се обаче по абсурдни небивалици, разпространени от депутати от „Има такъв народ“, допълни тя.

Очевидно е, че повече с ИТН няма да има комуникация от нито една парламентарна група. Да започнем ли и ние да вадим кой с кого се е срещал и какво е казал на тези срещи? Това е дъното на парламентаризма, каза още тя.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама