Новият албум на Енрике Иглесиас може да е и последният

19:20, 07 сеп 21 / Култура 25 3657 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Поп звездата Енрике Иглесиас сподели, че новият му албум „Final“ може да е последният му. 46-годишният певец разкри новината по време на чат в Instagram с Рики Мартин и Себастиан Ятра.

Това може да е последният ми албум. Това не е нещо, за което съм мислил през последните няколко месеца, а нещо, за което съм мислил през последните няколко години“, коментира той и въпреки това обеща, че няма да спре да прави музика.

„Никога няма да спра да пиша песни, защото обичам да го правя, но ще бъде по различен начин - не е задължително те да бъдат опаковани като албум“, каза още звездата.

Енрике призна, че турнетата са много по-предизвикателни за него през последните години. „Първите две седмици са тежки за мен, забелязвам го в костите и ставите си. Лекарят ми казва, че съм луд, защото никога не се разтягам преди концерт. Винаги съм бил много атлетичен като дете, но знам, че ще дойде денят, в който вече няма да е така“, сподели още звездата, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама