Слънчево и топло начало на уикенда

07:00, 11 сеп 21 25 2194 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще бъде предимно слънчево, след обяд главно над източните и планинските райони от страната ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Вятърът ще е слаб от север-североизток. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 24° и 29°.

Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 12°.

В неделя и понеделник ще има разкъсана облачност, над много райони до слънчево. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималните температури ще са между 24° и 29°, показва прогнозата на НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама