Стефан Янев: Каузата е България и благополучието ѝ

10:15, 16 сеп 21 / Политика 25 1617 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Държавата не може да си позволи да функционира в перманентна политическа криза. Нуждаем се от правителство, подкрепено от стабилно парламентарно представителство, което да прави промени, да предлага смислени политически идеи и визии, които да бъдат подкрепени с необходимите законодателни инициативи. Гражданите заслужават това, защото България се нуждае от устойчива перспектива. Това заяви ген. Стефан Янев, който за втори път ще бъде служебен премиер на България.

Предстоящите месеци няма да бъдат леки. Не бива да се заблуждаваме. Ще е необходимо да се полагат повече усилия, за да се решават проблемите на гражданите по най-добрия начин и да се управляват ефективно наличните вече кризи, както и да се предотвратяват тенденциите за нови такива“, посочи Янев и изрази убеденост, че служебният кабинет ще се справи с това тежко предизвикателство.

Обещавам доверието да бъде оправдано по най-добрия начин“, заяви служебният премиер. 

Радев писа отличен на „Янев 1“, но предупреди „Янев 2“ за опасности

„Ако трябва с една дума да обобщя това, което ни мотивира при встъпването в длъжност, думата е отговорност“, подчерта Стефан Янев и допълни, че оценката и за двата служебни кабинета ще бъде дадена от гражданите.

Обществото е най-справедливият съдник. За себе си в лично качество мога да заявя, че ще продължа да работя съвестно и отговорно в интерес на страната си. Каузата е една - България и благополучието ѝ “, каза още Янев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама