Седмицата започва със слънце

07:00, 20 сеп 21 25 1185 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще преобладава слънчево време. В повечето райони вятърът ще е слаб до умерен от запад-югозапад, но привечер ще се ориентира от северозапад и ще се усили. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали. По преминаването на студения фронт, по-интензивни валежи и гръмотевична дейност ще има вечерта на места в Северна България, а през нощта срещу вторник и в източните райони. Максималните температури ще са между 26° и 31°.
  
Над Черноморието ще е предимно слънчево. Привечер облачността ще се увеличи и през нощта срещу вторник на много места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха  23-26°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, според прогнозата на НИМХ.
 
Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа умерен запад-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максимална температура на 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 14°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама