„Продължаваме промяната“ подписват коалиционно споразумение с „Волт“

18:34, 20 сеп 21 / Политика 25 2323 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Вече е ясно името на първата партия, с която новият политически проект „Продължаваме промяната” ще се яви на предсрочния вот на 14 ноември. Кирил Петков и Асен Василев подписват днес коалиционно споразумение с партия „Волт“, обяви пред БНТ основателят на партията Настимир Ананиев.

Новината бе потвърдена и от пресофиса на Петков и Василев.

Бъдещата коалиция ще носи името на проекта на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната”. От „Волт“ не са поставяли никакви условия, доволни са от заявката на Петков и Василев, че се търсят почтени хора. Съгласни са и с другото важно условие на новата формация – да не искат пари и места в листите.

„Демократична България“ предлага коалиция на „Продължаваме промяната“

Ананиев все пак обясни, че от „Волт“ ще предложат хора, за които ще се провери дали отговарят на необходимите условия и след това коалиционен съвет ще решава кой ще участва. Той отказа да каже с кои и с колко партии още се водят преговори за участие в бъдещата коалиция.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама