„Републиканци за България“ може да се коалира с КОД

20:27, 25 сеп 21 / Политика 25 1740 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Републиканци за България“ ще се яви на изборите в коалиция и е възможно в тази коалиция да са Петър Москов и КОД, но това ще стане ясно след приключване на всички разговори, както и кои други политически формации биха влезли в тази коалиция. Това обяви лидерът на партията Цветан Цветанов пред БНТ.

Ние не искаме да правим леви политики с десни цели. Ние искаме да правим десни политики с десни цели, защото знаем, че това са просперитетът и бъдещето. Защото знаем, че когато има дясно управление, данъчната политика трябва да бъде тази, която имаме днес“, каза още той.

Републиканци за България ще се явят в коалиция на изборите

Всяка една партия винаги е склонна да обвинява опонента си, че купува гласове или извършва дейности, несъвместими със закона - така той коментира изказване на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че ДПС и ГЕРБ се готвят да купуват гласове на предстоящите избори.

По думите му служебното правителство би трябвало да си изпълни ангажимента и да гарантира честността на изборния процес. Цветанов беше категоричен: „Който говори и твърди подобни неща, трябва да има съответните доказателства“. Според него силата на правоохранителната система е когато може да противодейства, а не когато върви след действието.

Цветан Цветанов призова избирателите да отидат да гласуват, защото само високата избирателна активност може да се противопостави на изборните резултати, получени с купени гласове.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама