Панов не се вижда в мечтания свят на Кирил Петков

16:22, 05 окт 21 / Политика 25 1840 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Преди дни бившият служебен министър Кирил Петков описа мечтания за него свят, който вижда като реалистичен, ако „Продължаваме промяната“ заедно с коалиционни партньори има 121 депутати в парламента. В него Румен Радев е президент, а Лозан Панов – главен прокурор.

Петков вижда Радев като президент, а Панов - главен прокурор

Много благодаря на господин Кирил Петков за щедрото назначение, което предлага от свое име и от името на партийните си другари в новосформираната политическа организация - поста на главен прокурор. Той вероятно го прави с убеждението, че това всъщност е най-високият пост в  държавата, защото над него е „само Господ“ по думите на един бивш главен прокурор, който настоящият облече в истински смисъл“, заявява Лозан Панов в съобщение, изпратено от „Правосъдие за всеки“.

За мен е чест, но трябва да напомня, че смяната на лицето Иван Гешев с лицето Лозан Панов не е решение. Влизам в президентската надпревара точно за да извадя България от контекста на този тип политически пазарлъци, които доведоха до зависимостите не само в съдебната система, но на всички ключови институции, достигнало до пълното им овладяване“, посочва още Панов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама