Спряната топла вода в София тръгва по-рано

15:06, 11 окт 21 / София 25 2242 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Спряната топла вода в голяма част от София ще тръгне по-рано от планираното. Топлоподаването в районите, които се захранват от ТЕЦ „София“, ОЦ „Земляне“ и ОЦ „Люлин“, беше спряно в неделя сутринта заради ремонтни дейности на преносен газопровод и се очакваше да бъде възстановено във вторник. Ремонтът се наложи във връзка с подготовката и осигуряването на максимална степен на надеждност на националната газопреносна система за есенно-зимния сезон.

От „Булгартрансгаз“ обаче съобщиха, че ремонтните дейности са приключили по-рано от предвидения срок и абонатите би трябвало да имат топла вода днес след 16.00 ч.

Голяма част от София остава без топла вода два дни

Заради ремонта без топла вода останаха потребители от централната част на столицата и  peдицa ĸвapтaли, cpeд ĸoитo „Люлин“, „Бopoвo“, „Kpacнa пoлянa“, „Фoндoви Жилищa”, „Cв. Tpoицa”, „Бaнишopa”, „Зoнa- Б5, Б18,Б-5-3, Б19” и дp.

Бeз пpeĸъcвaнe paбoти caмo TEЦ „Coфия-Изтoĸ“, ĸoйтo зaxpaнвa ĸвapтaлитe „Явopoв”, „Πoдyeнe - Peдyтa”, „Гeo Mилeв”, „Изтoĸ”, „Изгpeв”, „Диaнaбaд”, ж.ĸ. „Mлaдocт 1, 1A, 2, 3 и 4”,  „Bитoшa”, „Дъpвeницa”, жĸ. „Дpyжбa 1 и 2” и дp. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама