Издават COVID сертификат вече и чрез Viber

11:34, 12 окт 21 25 2413 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Всички потребители на Единния информационен портал за COVID-19 могат да се възползват от създадената нова функционалност – издаване и валидиране на цифровия сертификат на ЕС за COVID-19 чрез Viber.

Коронавирусът у нас: Най-много заразени от април насам

С едно натискане на бутона „COVID сертификат“ абонатите на официалния чатбот на портала във Viber имат възможност последователно да издадат и да валидират своя цифров сертификат на ЕС, който удостоверява имунизация срещу коронавирус, преболедуване или тестване.

Новата функционалност гарантира бързина и сигурност за придобиването на необходимия за пътуване и посещение на различни обекти и събития документ, съобщиха от портала.

Потребителите, които още не са се абонирали за чатбот канала във Viber, могат да го направят по всяко време чрез позиционирания на сайта www.coronavirus.bg специален бутон.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама