Любимите детски герои от „ПЕС патрул: Филмът“ патрулират в Lidl до 24 октомври

13:20, 12 окт 21 25 1844 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Малките фенове на „ПЕС патрул: Филмът“ имат още 13 дни, за да попълнят колекцията си от релефни магнити и детски татуировки, вдъхновени от героите в хитовия филм. До 24 октомври, когато приключва инициативата в Lidl, колекционерските албуми, в които децата могат да приютят своите любимци, са с 20 % намаление и вече струват 3.99 лв.

Колекционерското албумче съчетава и измерител за височина и може да се превърне освен в специална декорация за детската стая и в интериорен помощник, с който родителите да проследяват растежа на децата.

До края на кампанията за всеки 25 лв. от стойността на покупката в един касов бон клиентите на Lidl получават като подарък колекционерско пакетче „Пес патрул“ с магнит и временна татуировка.

Не са пропуснати и торбички за съхранения и декоративни възглавници с любимите герои, които също могат да се купят допълнително. С тях децата могат не само да играят, но и да развиват въображението си и да преживяват грандиозни приключения.

Не случайно кутретата Скай, Маршал, Чейс, Роки, Ръбъл и Зума са любими герои на най-малките. Те никога не изоставят своите приятели и успяват да приключат успешно всяка своя мисия. Освен специални умения, притежават и достатъчно кураж и чувство за хумор, за да се справят с всички заплетени ситуации и предизвикателства и да научат децата как да растат, вярвайки в силата на доброто и приятелството.

Още информация за най-новата колекция „Пес патрул“ и пълните условия на кампанията може да бъдат открити тук.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама