Трифонов: Дори Луна е по-обективна от Анастас Герджиков

17:08, 15 окт 21 / Избори 2в1 25 2242 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова
Дори Луна е по-обективна от Анастас Герджиков. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Facebook.
 
Повод за гневния му статус е телевизионно интервю, което подкрепеният от ГЕРБ, СДС и БЗНС кандидат за президент проф. Анастас Герджиков дава пред Миролюба Бенатова. В него водещата задава „всички важни въпроси, които трябва да се зададат на кандидата на ГЕРБ за президент“ - за полицейското насилие над протестиращите, за снимките на чекмеджето на Бойко Борисов и за средния пръст, който преподавателят в СУ Стойчо Стойчев размаха на протестиращите.
 
 
 
„Въобще, Миролюба се беше постарала да улесни отговорите на професора, като му покаже пред очите единствените възможни отговори. Но проф. Герджиков се оказа, че не вижда това, което всички виждаме. И предпочете да даде унизителни отговори. Човекът каза, че се съмнявал в автентичността на снимките от спалнята на Борисов, защото “никой нормален човек не си държи парите по този начин”.
 
Човекът каза, че не му станало ясно кои са правите на протестите, щото имало и контрапротести.
Не взел отношение за полицейското насилие, защото като ректор не можел да вземе такова отношение.
 
Човекът каза още, че не е наложил дисциплинарно наказание на Стойчо Стойчев, защото не искал да прави уволнения заради политически възгледи. Не знаех, че средният пръст е политически възглед.
Въобще, струва ми се, че на поставените въпроси фолк певицата Луна би дала по-обективни отговори от професора", пише Трифонов, чият партия застана зад кандидатурата на Румен Радев за втори мандат.
 
Според Трифонов важният въпрос след това интервю не е че има недостойни хора, които са се кандидатирали за президент, а възможно ли е години наред начело на най-големия и престижен университет в България да е бил човек без чест и достойнство.
 

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама