Михайлов няма проблем да работи с Бербатов

14:23, 22 окт 21 / Спорт 25 2078 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че няма проблем да работи с Димитър Бербатов, ако бившият нападател прояви желание. Двамата бяха съперници на конгреса на БФС, а Михайлов спечели с 241 гласа срещу 230. Бербатов обяви, че ще обжалва и че има голяма вероятност да се проведе нов конгрес.

Пред БНТ Михайлов заяви, че би работил с Бербатов и че го е канил и преди.

„Аз не гоня гарез на никого и никога не съм го правил. Плюс това аз няма какво да му се сърдя на Бербатов. Естествено, аз съм го канил него преди това. Питах го какво ще прави. Беше преди години, да дойде да види. Не е задължително да бъде по същия модел, по който аз съм минал при Иван Славков. Той каза, че не е готов, а че не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола. Така че няма никакъв проблем да работя с Бербатов. Ако той има желание, на различна позиция, заяви Михайлов.

Той отново изтъкна, че футболният съюз е платил образованието на Стилиян Петров, който е част от екипа на Бербатов.

На Стилиян Петров футболният съюз му е платил образованието, заедно с УЕФА. Значи, ние сме го правили това, има такава програма за футболисти, които са около завършване на кариерите си, да ходят, да се обучават, каза още Михайлов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама