Искра Михайлова: Пеевски е важен, защото хората го обичат

10:52, 23 окт 21 / Избори 2в1 25 1675 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Познавам Делян Пеевски като човека, който е посрещан с обич от неговите избиратели. За мен той е моят колега Делян, ние сме били заедно кандидат-депутати в Пазарджишки избирателен район и заедно депутати от този район в българското Народно събрание. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ДПС Искра Михайлова в ефира на bTV относно завръщането на Делян Пеевски в кандидат-депутатските листи на партия за предстоящите парламентарни избори.

По думите ѝ Пеевски е много човечен с хората, а за ДПС е много важна връзката с хората, които ги избират. Затова Делян е важен, защото хората го обичат, допълни кандидатът за вицепрезидент.

На тези президентски избори ДПС за първи път има свой кандидат - лидерът на организацията Мустафа Карадйъ. Според Михайлова това е знак, че демокрацията в България е достигнала онова ниво, „в което правото на всеки български гражданин да бъде избиран и да избира, се въплъщава вече в представянето на двойка, с водач с нетрадиционно българско име“. По думите ѝ в момента ДПС прави крачка напред, а дали тя ще е голяма ще стане ясно на вота.

Относно мантрата „никога с ДПС“, която се чува често в политическия живот през последните години тя коментира: „Ние имаме обяснение за себе си и то е ясно за всички интелигентни хора – една политическа сила, когато трудно намира своето място и своите измерения, има нужда да се сравнява с някого. Най-лесно се сравняваш с враг. Толкова е лесно за враг да се посочи ДПС – различните“.

Тя е категорична, че Движението за права и свободи не е партия, която може да бъде претопена. „Няма как някой да я приобщи и след това да я унищожи“, изтъкна тя. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 13:37, 23 окт 21

Библиографката Искра много се излага. Каква демокрация. ДПС си е мафиотска корпорация, а този Шиши- Слаби срути цяла банка, Булгартабак, далавери всякакви, и т.н. Ако имахме истинска прокуратура, този отдавна щеше да изгние в затвора заедно с Борисов и Доган. ДПС е гнус и наглост.

2 Анонимен 15:36, 23 окт 21

На времето хаиутите са убивали българските предатели

.

3 Анонимен 15:39, 23 окт 21

На времето хаиутите са убивали българските предатели

4 Анонимен 19:44, 24 окт 21

После българската армия изби всички хайдути, по нареждане, а по известните в затвора

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама