Благоев: ЕС е завладян от корпоративни интереси и либерални икономически лобита

15:44, 28 окт 21 / Избори 2в1 25 1346 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан Благоев посочва като основна своя задача, ако стане президент на България, да заеме достойна позиция в Европейския съюз и да отстоява собствените си национални интереси, което в момента не се случва. 

Европейският съюз е овладян от корпорациите и ляво-либерални идеи, които ако продължат, ще доведат до разпада му, което ще е пагубно за България. Като президент на България аз ще се боря за спиране на тази вредна за всички европейски граждани левичарска тенденция и ще работя за правила, които да превърнат ЕС отново в съюз от достойни свободни нации. Това, което се случва последните години в ЕС, ме изпълва с доста опасения. ЕС се опитва да диктува решения, които са срещу интереса на гражданите му и срещу националните интереси на отделните държави. Европа трябва да е общ дом на суверенни държави. България не трябва послушно и безропотно да се подчинява на диктата на Франция и на Германия. Ние сме в ЕС, за да отстояваме своите национални интереси, а не да служим на корпорации и немарксистки лобита“, посочи Благоев.

Благоев: Излизането от кризата зависи от политиците

Според него действащият президент Румен Радев трябва да излезе публично да подкрепи Полша и нейния народ, които в момента защитават правото си на собствено национално достойнство и право на независима политика.

Цветан Цветанов и Петър Москов, заедно с кандидат-президентската двойка на Национално обединение на десницата Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева се срещнаха със симпатизанти и граждани на Пазарджик и представиха листата на КОД и Републиканци за България, водена от Димитрина Кацарова, съобщиха от партията.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама