ВМА отново търси доброволци заради COVID-19

09:40, 03 ное 21 25 1563 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Военно-медицинската академия отново търси доброволци, които да помагат на лечебното заведение в справянето с наплива от болни от коронавирус. В началото на извънредната ситуация в България през 2020 г. десетки доброволци подкрепиха лекари, сестри и медицински работници, борещи се с коварната болест и днес болницата отново отправя апел за помощ.

Лечебното заведение се обръща към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци (които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност) с апел да подкрепят екипите на ВМА.

Всеки, който желае да го направи, може да го заяви на е-mail: [email protected], като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка. За всички доброволци са осигурени необходимите лични предпазни средства. Задължително условие е доброволците да притежават зелен сертификат.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 
 
 
 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама