Сигналът за вандализма на „Раковска“ вече е в СДВР

10:05, 08 ное 21 / София 25 1745 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера разказахме за поредния случай на вандализъм в центъра на София. Със снимки и видео показахме как един мъж надраска с лилав спрей сграда на ул. „Георги С. Раковски“, буквално срещу сградата на Представителството на ЕК в България.

На видеото се виждат четирима мъже с бира в ръце, а действието се развива след полунощ на 7 ноември. Единият от тях просто спира и драска на фасадата на сградата, докато се разхожда и си пие бирата. Лицето на извършителя на вандалската проява е и в по-близък план.

Сигнал за този дързък акт на вандализъм вече е внесен в 1 РУ-СДВР. Всяка информация, с която до момента разполагаме по случая, е предадена на полицията. Надяваме се на бърза реакция на органите на реда.

Отново молим всеки, който познава въпросния мъж или има някаква информация за него, или други негови прояви на вандализъм, да се свърже с редакцията на посочените контакти или с Първо районно на телефони: 02/982 71 66; 02/982 7167. Ако сте видели него или някой от групичката в района в този час, също може да помогне като информация.

От Topnovini.bg ще продължим да следим активно случая. Заемаме се категорично с проблема с вандализма, който загрозява с надписи целия град. Тръгваме по следите на вандалите, защото не бива да оставаме равнодушни като общество, и е крайно време да има трайно решение и строги наказания. Ако попаднете на други подобни вандалски прояви, сигнализирайте ни.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама