Полицай бе намушкан с нож в Кан

11:09, 08 ное 21 / Свят 25 1829 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Полицай е бил намушкан с нож тази сутрин пред полицейски участък във френския град Кан. Извършителят казал, че е действал „в името на пророка“, предават световните агенции. Проверява се версията за терористичен акт.

Малко по-късно френският министър на вътрешните работи Жералд Дарманен написа в Twitter, че „нападателят е неутрализиран“.

Нападение с нож във влак в Токио, има ранени

Полицаят е леко ранен, бронежилетката го е предпазила. По първоначална информация към 6:30 ч. мъж отворил вратата на полицейски автомобил и намушкал няколко пъти с нож в областта на гърдите униформения, а след това заобиколил колата и се опитал да атакува и колегата му зад волана, пише bTV. 

Нападателят е неутрализиран от друг полицай, като го е ранил тежко. Животът му е в опасност. За момента не се предоставя повече информация за извършителя.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама