Борислав Михайлов влезе във Facebook

13:22, 09 ное 21 / Спорт 25 2316 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че „влиза“ в социалните мрежи. Той си е направил своя страница във Facebook. Чрез нея ще може всеки български футболен фен да следи отблизо неговата работа.

Във футбола не е възможно да победиш без общите усилия на всички в отбора. Знам го от първия ден, в който стъпих на терена. Преди това го бях чувал от баща ми - Бисер Михайлов, легендарен вратар на България, мой първи учител в живота и треньор във футбола. Иначе тези думи са на „Краля“ Пеле. И са еднакво верни не само за победите на футболния терен. Важат със същата сила за успеха на всеки екип“, пише Михайлов.

Михайлов няма проблем да работи с Бербатов

Той припомня, че след извънредния Конгрес на БФС на 12 октомври е обещал да направи много промени в българския футбол. „Официалното ми присъствие тук е една от първите стъпки в тази посока. Дълго време отказвах да вляза в социалните мрежи, но мисля, че сега е подходящият момент да го направя. На тази страница ще имате възможност да се информирате за моята дейност като президент на Българския футболен съюз. Тук ще споделям мисли, ще коментирам различни теми, ще публикувам снимки и видеа... За да може всеки български футболен фен да следи отблизо нашата работа“, посочва той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонименсекач 14:08, 19 мар 22

БОКЛУК АЛОХОЛЕН.

2 Hirambuh 17:09, 08 яну 23

обновяване на вани

3 Arthurdiaro 17:07, 10 яну 23

мобилни прокси на Руската федерация

4 Drozbuh 12:46, 02 юни 23

боядисване на вани

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама