„Майната му на Джо Байдън“ пица стана хит

13:00, 13 ное 21 / Любопитно 25 1862 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Откакто рейтингът на американския президент започна да се понижава, някои фирми решиха да се възползват от недоволството от Белия дом.

Ресторант в Сарасота, Флорида, добави необичаен артикул към менюто си - пицата „F** Joe Biden“ или FJB („Майната му на Джо Байдън“) вече се предлага в „Solorzano's“.

Собственикът на пицарията, разказва, че много хора са съгласни с посланието му. „Редица бизнесмени също се свързаха с нас и казаха: хей, слушайте, бихме искали да сме в позиция, в която да можем да бъдем верни на себе си и да кажем това, което наистина искаме да кажем“, казва каза Кенет Палин, цитиран от БГНЕС.

Байдън отложи разсекретяването на архиви за убийството на Кенеди

Въпреки че пицата предизвика смесени реакции сред клиентите, основателят Филип Солорзано отбеляза, че няма възражения срещу името на този нов продукт.

„Не се опитвам да бъда самонадеян. Имаме много добър продукт и знаем какво правим. Имаме изключителни лоялни клиенти, които обичат нашия продукт. Те може да не са съгласни с нашата политика или с някои от глупостите, които публикувам във Facebook, и това е нормално“, заяви основателят.

Досега пицарията е успяла да продаде поне няколко десетки пици FJB и дори пълен запас от тениски за феновете със същия надпис.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама