Откриха тялото на 16-годишно момиче в Луковит

23:15, 30 ное 21 25 2511 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Тялото на 16-годишно момиче е открито в Луковит, заяви говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров.

То е намерено около обяд от други деца в изоставена и недостроена къща в ромския квартал Изток“. След това е подаден сигналът в полицията. 

Съдебен лекар предстои да установи причината за смъртта на младото момиче. Полицията работи по няколко версии, добави Петров, цитиран от БТА.

Млада жена е залята с киселина в София

По информация на Нова телевизия по тялото на момичето са откирити следи от насилие. Задържан е криминално проявен мъж.

Извършва се оглед на място от криминалисти. Разследва се как и защо тя и задържаният са се озовали в недостроената къща. Жертвата е живеела само с баща си. 

Това е пореден случай на убийство на млада жена в последните седмици. Само преди дни 21-годишна жена бе убита в района на Гара Разпределителна в кв. „Слатина“. По случая бе задържан 28-годишен мъж с криминална регистрация. Той е с постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. 

Преди две седмици във водоем край Перник бе открито тялото на 33-годишна жена, обявена за издирване месец по-рано. За убийството бяха задържани съпругът и свекър ѝ. Двамата също са за постоянно в следствения арест. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама