Топ 5 новини от седмицата

09:40, 05 дек 21 25 1498 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Ето петте най-четени новини от седмицата на Topnovini.bg: 

1. Откриха гол мъж, вързан за дърво под Бузлуджа

Откриха гол мъж, вързан за дърво под Бузлуджа. Мъжът е намерен в безпомощно състояние с няколко прободни рани. Не е известно колко време е бил на минусови температури. Той е откаран е в болницата в Казанлък, където му е направена животоспасяваща операция.

2. Почина актрисата Надя Савова

Любимата на поколения българи актриса Надя Савова е почина на 85-годишна възраст. Тъжната новина съобщиха колегите ѝ от Младежкия театър „Никола Бинев“. Актрисата бе известна и с множество роли във филми и сериал. Осен на екрана Надя Савова се изявява и зад него, като озвучава много любими на българската публика персонажи. 

3. Борисов към депутатите: Отсъствия само при смъртен случай, развод или сватба

Избраните за депутати от ГЕРБ-СДС се събраха на първо заседание преди откриването на новия парламент утре. На събитието с напътствия и задачи се включи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Тихи, скромни, набожни, внимателни, загрижени… където ви се поиска помощ, помогнете. Няма по-лошо от непоискано добро. Който не ви поиска, не се натискайте, нека си управляват“, коментира той и допълни: „Озвучавайте това, в което грешат, за да се поправят. Ние не сме били безгрешни, я“. „Отсъстващи – по никакъв начин. Толкова много всички искахте да сте депутати, че сега отсъствия от парламента само при смъртен случай, развод, сватба и то след като ПГ каже. А за да каже – ме пита мене“, каза им още Бойко Борисов.

4. Шумен и българските ханове оживяват в реклaмата на новото BMW

Автомобилният концерн BMW избра символа на Шумен – паметникa „Създатели на българската държава“, за да заснеме рекламен клип на най-новия си концептуален модел – BMW XM Concept. Видеата вече се въртят в интернет и бяха представени на фестивал в Маями.

5. Взрив в Мюнхен, има ранени

Взрив избухна на строителна площадка на „Дойче бан“ (Deutsche Bahn) в Мюнхен. По данни на службата за противопожарна сигурност са ранени трима души, един от които тежко. Много пожарни автомобили и около 50 служби за спешна помощ са на място, а над района кръжи хеликоптер на федералната полиция.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама