Кой е перфектният коледен подарък според зодията?

13:00, 12 дек 21 / Любопитно 25 2155 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

2022 е годината на Венера и на Водния Тигър. Ето защо е добре да не сме разточителни, когато приготвяме подаръци и при възможност да дарим нещо полезно, което да бъде оценено и съхранено. Астроложката Светлана Тилкова-Алена даде в ефира на bTV Radio някои полезни идеи за най-подходящите подаръци според зодиакалния знак.

Всеки шести бизнесмен иска да знае зодията на кандидатите за работа

ОВЕН

Родените в Овен са възприемани като инатливи и агресивни, но всъщност притежават чувствително сърце, което ще се проявява в годината на Венера. Жените могат да се разкрасят с подарък перлени обеци или бижу със смарагд или опал. Мъжете няма да откажат скъпо отлежало уиски, в комплект с две чаши.

ТЕЛЕЦ

Родените в Телец са устремени към красивото в живота, особено в годината на своя управител Венера. Жените родени в знака ще се зарадват на колие, пръстен и гривна от кехлибар. Мъжете – на романтично пътуване за двама, но не е задължително дестинацията да е скъпа. Важното е да им е приятно.

БЛИЗНАЦИ

Жените и мъжете, родени в Близнаци отново ще са подвластни на желанието си за промени. Жените биха се зарадвали на пари в кредитната карта, за да си изберат сами подаръка. Мъжете биха предпочели комплект книги в красива опаковка с послание от автора.

РАК

Жените и мъжете Рак обичат хармонията, без която биха се разболели. Жената Рак ще се зарадва на обеци от лунен камък, но и на красив ръчно рисуван чаен сервиз за двама. Мъжът Рак няма да откаже часовник от най-новите модели, но му дайте пари да си го купи сам, за да няма проблеми в отношенията и раздяла. Часовник не се подарява.

Коя зодия изневерява най-много?

ЛЪВ

Жените и мъжете, родени в Лъв, са любвеобилни, но и готови да мъстят, ако ги засегнете. Жената Лъв можете да зарадвате и с красив мобилен телефон, и с колие от аметист. Мъжът Лъв няма да откаже подарък романтична вечеря за двама в заведение с тиха музика и перфектно обслужване - това е особено важно за него.

ДЕВА

Жените и мъжете Дева обичат всичко да е подредено според техния вкус. Жените няма да откажат подарък посещения в СПА център, може и зад граница, за да се възползват от всички разкрасяващи процедури. Бижу с топаз ще е отлично допълнение. Мъжете ще оценят маркова вратовръзка и няма да откажат пътуване в екзотична държава.

ВЕЗНИ

В годината на своя управител Венера жените и мъжете, родени във Везни, обичат скъпите, но полезни вещи. Жената Везни няма да се откаже и от сърдечна прегръдка, а ако към нея добавите маркова чанта и колие от смарагди, радостта й ще е огромна. Мъжът Везни ще се зарадва на нов компютър и няма да страда, че не може да пътува на почивка зад граница.

СКОРПИОН

Жените и мъжете Скорпион умеят да се веселят, въпреки че ги възприемат като агресивни и несговорчиви. Жените Скорпион ще се зарадват на екскурзия в чужбина. Ако подарявате бижута, да бъдат със син сапфир. Мъжете Скорпион ще предпочетат уикенд за двама, ако може, на място, където няма да срещнат познати и приятели, от които имат потребност да си дадат почивка.

СТРЕЛЕЦ

Жените и мъжете, родени в Стрелец, са вечно устремени към промени и пътувания, дори и ако има забрани. Жената Стрелец би се зарадвала на бижу с тюркоаз и на подходящ тоалет към него. На мъжа Стрелец може да подарите предложение за създаване на собствен бизнес в съдружие с чуждестранни партньори. Бъдете сигурни, че ще му доставите неземна радост и доволство.

КОЗИРОГ

Жените, и мъжете родени в Козирог, харесват подаръците след като парите не излизат от техния джоб. Жената Козирог няма да откаже маркова чанта, в комплект с обувки, допълнени с  бижу със сардоникс. Мъжът Козирог няма да пропусне подаръка си, ако е вечеря в приятна компания, с която отдавна не се е срещал.

ВОДОЛЕЙ

Жените и мъжете, родени във Водолей обичат да организират живота си сами, без намеса водеща до стресови състояния. Жената Водолей ще се зарадва на красив делови тоалет в лилаво или светлосиньо и на брошка към него в синьо-лилавата гама. Мъжът Водолей би приел с удоволствие кошница с подбрани вина и подходящи сирена.

РИБИ

Жените и мъжете родени в Риби са емоционални и чувствителни, затова подаръците за тях са свързани с мечтата им за приключения. Жените Риби няма да откажат красива саксия с живи цветя, а ако добавите към нея бижу с топаз или аквамарин, радостта ще е пълна. Мъжът Риби няма да откаже тридневно пътуване зад граница на непознато място, където да си отпочине от ежедневното натоварване.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама