„Момичетата на Петков“ отиват с него в Министерския съвет

10:08, 15 дек 21 / Политика 25 2539 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Яна Балникова и Лена Бориславова от „Продължаваме промяна“ напуснаха парламента. Те ще станат част от екипа на премиера Кирил Петков.

Още вчера Балникова съобщи във Facebook, че е приела поканата на Петков да влезе като негов съветник по регионалните въпроси в политическия му кабинет. „Макар и да ми беше трудно, взех това решение, за да мога от позицията на съветник на премиера и в изпълнителната власт, да придвижвам всички приоритети, които заявихме за област Габрово. Вярвам, че от Министерски съвет ще мога да съм далеч по-резултатна в този си ангажимент, поет към жителите на областта“, посочи още тя. Балникова беше и зам.-председател на ПГ на „Продължаваме промяната“.

„Момичетата на Петков“ отиват с него в Министерския съвет

Лена Бориславова пък ще бъде началник на кабината на Кирил Петков. Това беше потвърдено в ефира на Нова телевизия от социалния министър Георги Гьоков, който обясни, че на вчерашното заседание на Министерския съвет тя е била представена официално. Бориславова оглавяваше временната комисия по проекта на Правилник за дейността на парламента. На нейно място е избран Настимир Ананиев.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама