Интензивен трафик в последния работен ден преди празниците

18:05, 23 дек 21 25 1682 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Изключително интензивно е движението на АМ „Хемус“. Край „Витиня“ е имало лека катастрофа без пострадали, но това е усложнило движението. Точно преди тунела движението е с 10 км/ч със спиране.

Интензивен е трафикът и на АМ „Тракия“, а също и на АМ „Струма“, но от МВР казаха, че не се е стигнало до сериозни задръствания.

Допълнителни екипи на „Пътна полиция“ са на пътя, триногите също са на пътя и следят за висока скорост.

В самите почивни дни, на 25 и 26, и на 1 януари след новогодишната нощ, влизаме в малките населени места, всички курортни комплекси и селища, където ще се следи за употребата на алкохол, наркотични вещества и неправоспособни водачи. Искам да се обърна към водачите – нека да тръгват малко по-рано, да не си поставят краен час за пристигане, защото бързането не винаги е най-удачния вариант", заяви гл. инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция“, цитиран от bTV.

В колоните от автомобили ще има и полицейски коли, които ще извеждат агресивните водачи от движението. Очаква се трафикът да бъде натоварен и утре, и на 31 декември. Днес през целия ден имаше задръствания и в столицата.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама