Тодор Василев е новият шеф на АПИ

11:20, 30 дек 21 25 1705 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов назначи днес Тодор Василев за председател на управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура“.

Караджов обеща 100% обновяване на пътищата за 4 години

Досега поста като временно изпълняващ длъжността заемаше инж. Ивайло Денчев.Инж. Денчев остава в УС на пътната агенция заедно с инж. Веселин Пейков, съобщиха от МРРБ.

По закон министърът на регионалното развитие и благоустройството определя ръководството на АПИ. С назначението на Василев местата в тричленния управителен съвет на пътната агенция вече са попълнени.

АПИ е платила над 1,2 млн. лв. за местене на колчета

Тодор Василев е магистър по бизнес администрация и бакалавър по финанси от Нов български университет. Избран е за народен представител в 45-ото Народно събрание от групата на „Има такъв народ“. Преди това е заемал длъжността финансов мениджър в строителна компания. Бил е заместник-председател на УС на Сдружение за научноизследователска и развойна дейност и директор „Връзки с инвеститорите“ в „София Тех Парк“ АД. Има богат опит и в банковото дело. Владее английски и испански език, съобщават от МРРБ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама