Декоративни възглавници - нов живот за вашия диван и стая

17:30, 30 дек 21 / Любопитно 25 1682 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Благодарение на декоративните възглавници е възможно да се балансират различни цветове, да се внесат определени стилистични характеристики и уникален вкус в интериора. Всъщност тези продукти ненатрапчиво завършват всякакви интериорни композиции, действат като хармонични детайли или ярки акценти.

Сега ще ви разкажем какви са декоративните възглавници и как да ги изберете правилно.

Декоративните възглавници вече са един от най-интересните декоративни елементи на хола, с които лесно можем да сменим декора на стаята си. Подреждането на апартамент или къща е много вълнуващо преживяване. Ако нямате опит по този въпрос, можете да се обърнете към Интернет и нашата статия, която със сигурност няма да откаже да ви помогне. Въпросът с избора на аксесоари и интериорна декорация е много важен и значим, защото благодарение на тях създаваме атмосфера в дома си. Декоративните възглавници са най-добри за това. Те са този малък елемент, който ще освежи перфектно стаята ви. Възглавничките са чудесен начин да промените всеки интериор по бърз, прост и достъпен начин. Можете да комбинирате модели, цветове и най-хубавото е, че трябва да смените само цветната калъфка, без да сменяте цялата възглавница. На пазара има много цветни модели, с различни детайли, които са изработени от различни видове плат. Този малък, но оригинален аксесоар ще добави топлина към всеки апартамент.

Снимка: Pexels

Декоративни възглавници - как да ги съчетаем с интериора?

Темата за избора на декоративни възглавници изглежда банална. Отивам до магазина, вземам една възглавница, грабвам едно одеяло по пътя и готово. Грешка! Когато избирате правилните възглавници, първо трябва да анализирате какво ще пасне на вашия интериор и какъв ефект искате да постигнете. На първо място, струва си да вземете предвид размера на вашето легло или диван, върху който ще бъдат поставени възглавниците. Благодарение на това ще можете да решите колко възглавници са ви необходими. Второ, помислете за техния размер. Можете също така лесно да комбинирате два различни размера един с друг. Малките възглавници са идеални за единични легла и малки дивани. Ако сте собственик на голям ъгъл, може просто да ви завиждат. Тогава можете да си позволите големи, удобни възглавници, които също ще работят чудесно на фотьойли. Ако се чудите за формата, оставяме избора на вас. Най-популярните форми на възглавници са квадратни и правоъгълни. Все по-често в магазините можете да намерите кръгли или продълговати възглавници, така наречените ролки. Каква форма искате да изберете зависи само от вашата креативност и нужди. Когато искате да седите удобно и търсите възглавница, която да поддържа перфектно гърба ви, си струва да изберете голяма правоъгълна възглавница. Ако търсите нещо, което винаги ще имате под ръка и което ще ви служи, докато си почивате, и в същото време перфектно да украсява вашия интериор, посегнете към малка квадратна възглавничка, която ще бъде перфектно съчетание на мода и практичност. Те са най-универсалните, идеални като опора при почивка, работа или седене на твърд стол или фотьойл.

Възглавници - шарки и цветове

Трябва да прецените какъв краен резултат искате да постигнете. Можете да използвате възглавници със същата форма и цвят, те ще ви дадат семпъл и много елегантен вид. Когато искате да добавите по-екстравагантна визия към вашия интериор, изберете възглавници с различни форми и дори цветове. Ако се чудите коя тема на възглавницата да изберете, с удоволствие ще ви посъветваме, че възглавница с флорален или животински мотив ще освежи перфектно вашия диван и стая. Също така, не забравяйте за ярките цветове. Когато избирате, представете си водещия цвят на стаята си, с цвят който лесно да комбинирате, например цвят който сякаш не пасва на интериора. Такава процедура ще направи стаята по-изразителна. Калъфки за възглавници с дълъг косъм ще бъдат много модерно решение, което ще даде на стаята ви нов живот и уют. Това решение ще работи чудесно и в тийнейджърска и детска стая. Моделите, цветовете и текстурите са много важен елемент от декорацията на всеки дом, а възглавниците са чудесно решение да подчертаете неговите предимства. Смело можете да смесвате отделни цветове с по-чудновати опции.

Избирайки декоративни възглавници в магазини Sinsay, можете да сте сигурни, че купувате продукт, съобразен с последните тенденции в интериорния дизайн. Асортиментът на магазина включва много модерни кръгли възглавници в светли, пастелни цветове: розово, сиво, зелено или кремаво. Има също квадратни възглавнички и калъфки за възглавници с флорални мотиви, надписи или в по-интензивни цветове. Всеки ще намери нещо за себе си в предложението на магазина - на много атрактивна цена! Цените на възглавниците започват от 8,90лв., а калъфките за възглавници от 4,90лв.!

Не забравяйте, че като изберете модни декорации за вашия хол или спалня в магазин Sinsay https://www.sinsay.com/bg/bg/, можете да накарате интериора да придобие нов характер и да се превърне в още по-приятно място за вас и приятелите ви.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама