„Внимавай, защото идвам за теб“: Как футболистите приветстваха 2022 г.

19:15, 01 яну 22 / Спорт 25 1962 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Футболните звезди отпразнуваха настъпването на 2022 г. в социалните мрежи по свой си начин. Някои направиха равносметка за изминалите 12 месеца със снимки на семействата си, а други показаха, че нямат търпение да превземат с гръм и трясък новата година.

Кристиано Роналдо се отличи с дълга публикация, в която наблегна на постиженията си, но и на нещата, от които не е доволен, като представянето на „Манчестър Юнайтед“. „През 2021 далеч не беше лесно, въпреки факта, че отбелязах 47 гола във всички първенства и турнири. Играх за два различни клуба под ръководството на петима различни треньори. С националния отбор на Португалия играх на финалите на европейското първенство, както и в квалификациите за световното първенство, които ще продължат през 2022-а“, посочи той.

Горд съм, че с „Ювентус“ спечелих Купата на Италия и Суперкупата на страната, а станах и голмайстор на Серия „А“. С националния отбор също бях №1 при реализаторите на европейското първенство. И разбира се, завръщането на „Олд Трафорд“ винаги ще бъде един от най-емблематичните моменти в кариерата ми.

Но не съм доволен от резултатите на „Манчестър Юнайтед“. Не само аз, сигурен съм в това. Знаем, че трябва да работим по-усилено, да играем по-добре и да показваме повече, отколкото го правим в момента.

Нека новогодишната нощ бъде повратната точка на сезона! Нека бъдем по-силни духом през 2022 г. Нека дадем всичко от себе си и да върнем клуба там, където му е мястото! Присъединете се към нас, ние разчитаме на вас! Честита Нова година, до скоро“, завърши той.

Лионел Меси е далеч по-обран в думите: „Мога само да благодаря за всичко, което трябваше да изживея през тази 2021 г. Много хора имаха наистина лоши изживявания заради скапания вирус, който не свършва. Дано 2022 г. донесе много здраве, което пожелавам на всички. Прегръщайте!!!“.

Роберт Левандовски е празнувал с приятели. Ако съдим по спретнатия вид на всички, то заведението определено е било луксозно, пише bTV.

Нападателят на „Борусия“ Дортмунд Арлинг Холанд се закани: „Внимавай, 2022, защото идвам за теб“.

А звездата на ПСЖ Килиан Мбапе публикува снимка, на която усмихнато е застанал пред свой плакат със световната купа, спечелена с Франция през 2018-а. В края на годината „петлите“ ще защитават трофея си на мондиала в Катар.

Футболистът на „Байерн“ Мюнхен Томас Мюлер ни пожела през новата година да бъдем здрави и да имаме повече свободно време за най-близките ни хора.

Неймар, който се възстановява от контузия, честити 2022-а със снимка с патерици.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама