Отново отлагат церемонията за наградите „Грами“

10:11, 06 яну 22 / Любопитно 25 1479 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Церемонията по връчване на музикалните награди „Грами“ се отлага заради варианта на Covid-19 Омикрон. Събитието бе планирано да се състои на 31 януари в Лос Анджелис с публика и изпълнения на живо, но от Академията за звукозаписи заявиха, че са решили да отложат церемонията, тъй като „провеждането на шоуто на 31 януари  крие твърде много рискове“.

Бионсе счупи рекорда за най-много награди „Грами“

В началото на миналата година „Грами“ бяха отложени поради опасения от  коронавируса. Шоуто беше преместено от 31 януари за 14 март и се проведе с публика предимно от номинираните и техните гости в Конгресния център и в близост до него в Лос Анджелис. Изпълненията  бяха предварително записани. Тази година наградите бяха планирани да се върнат на традиционното си място и по традиционния си начин, но коронавирусът отново принуди организаторите да променят намеренията си. До момента не е определена нова дата за шоуто, пише БНР. 

Наградите „Грами“: Джаз музикантът Джон Батист - с най-много номинации

Сега талантливият джаз клавирист Джон Батист е водещият претендент за отличията с 11 номинации в различни категории, включително Ар енд Би, джаз, американска и класическа музика, музикално видео. След него с по 8 номинации са Джъстин Бийбър, Дожа Кет и H.E.R.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама