Издирваният за убийството в „Люлин” се е предал

17:32, 11 яну 22 25 1695 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Издирваният за убийството в столичния квартал „Люлин“ се е предал на полицията. 23-годишният Денис Ал Гаази беше издирван за убийството на млад мъж преди дни след скандал за фойерверки.

Убиха младеж пред блок в София

Инцидентът е от 9 януари, когато 32-годишният Илиян Илиев е празнувал заедно с приятели раждане на дете. Около 23.00 часа компания от 4-5 човека излиза на спортната площадка, за да организира заря, но шумът подразнил съсед от намиращия се наблизо вход на блок 225. Разгневен, вдигнал скандал. Започнал спор, който завършил със сбиване, при което 32-годишният Илиян бил намушкан с нож в областта на врата. На път за болницата е починал от многобройните рани.

Обвиняемият бе обявен за общодържавно издирване, преди да се предаде. На мъжа е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК. Наложена му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа, съобщиха от МВР.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама