Bulgaria wants you отлага събитията си в Пловдив и Бургас

15:32, 13 яну 22 25 1323 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Bulgaria wants you отлага събитието „Живот и кариера – защо в България“ в Пловдив и Бургас. До няколко дни от платформата ще обявят нови дати за събитието през втората половина на месец март 2022 г.

С оглед на епидемиологичната обстановка в страната, екипът на Bulgaria wants you взе решение да отложи своите предстоящи събития в Бургас и Пловдив. 

„Живот и кариера- защо в България?“ трябваше да се състои този уикенд, но при така нарастващият брой заболели от Covid-19 в цялата страна, провеждането на подобни мащабни форуми, би било безотговорно. Макар да няма изрична заповед за забрана на масови мероприятия, организаторите са на мнение, че от морална гледна точка са взели правилното решение.

Как да си поискаме по-висока заплата от шефа?

„Въпреки огромното желание да реализираме двете събития, това противоречи на гражданската ни съвест и трезвата мисъл. Като социално-отговорна платформа, Bulgaria wants you осъзнава опасността от провеждане на форуми в такива мащаби и не искаме да рискуваме здравето на своите гости, лектори и партньори. Благодарим на стотиците регистрирани посетители и се надяваме, да споделят нашето мнение, че безопасността на всички, присъстващи в залата, трябва да бъде на първо място.“ - коментира Андрей Арнаудов, съосновател на платформата Bulgaria wants you.

„Идеята ни е хората да могат да се срещнат лице в лице с потенциални работодатели и да чуят историите на успеха на български предприемачи. С данните от последните два дни обаче ни се струва твърде рисковано това да се случи в пика на пандемията" - добави Иван Христов, съосновател на платформата Bulgaria wants you.

До няколко дни от Bulgaria wants you ще обявят официално новите дати на събитията. Очаква се те да бъдат през втората половина на месец март 2022 г. Организаторите уточняват, че направените досега регистрации за Бургас и Пловдив, остават валидни за новите дати.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама