Големите кавички: „Мерките са Кировизирани, но са си на ГЕРБ“

12:20, 14 яну 22 / Големите кавички 25 3493 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на 2021 г.

„Мерките, представени вчера, са модифицирани мерки на ГЕРБ. Мерките са Кировизирани, но са си мерки на ГЕРБ. Мерки за тока няма, защото миналата година токът беше 100 лева и не беше нужно да се прилагат такива мерки“. Това обяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във връзка с новия пандемичен план на управляващата коалиция. 

От партията на Бойко Борисов обвиниха новата власт в плагиатство.

„Продължаваме промяната“ вчера ни каза „Продължаваме мерките“. Те не само че не ни показаха нови мерки, но една страна показаха, че мерките на ГЕРБ са работещи и затова ги продължават“, обяви Деница Сачева.

Умножаваме череши и получаваме щайги накрая. Това е планът на правителството за справяне с пандемията, коментира на свой ред бившият здравен министър Костадин Ангелов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама