С оставката на Цацаров кметовете на ГЕРБ щели да си отдъхнат

15:55, 14 яну 22 / Политика 25 2029 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

С оставката на Цацаров ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не Ви прави впечатление, че КПКОНПИ са само в Бургас, Поморие, Стара Загора, Враца, всички са кметове на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, БСП, нито на ИТН в Благоевград, нито в тези на „Демократична България“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод новината за оставката на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров. 

Според него „веднага след тези обвинения е добре антикорупционната комисия да се събере в парламента и да изслуша Цацаров и ДАНС“.

Отнеха достъпа до класифицирана информация на Цацаров

Искането на оставката на Иван Гешев

А по повод поисканата от парламентарната трибуна оставка на Иван Гешев, Борсов заяви: Изявлението на министър-председателя да сложи свои хора в прокуратурата ме карат да бъда внимателен. Искам да видя законите. Виждам, че парламентът свършва на обед, никаква законодателна инициатива“. 

Управляващите поискаха оставката и на Гешев, той видя „кризисен пиар“

Асен Василев и Румен Радев водели война за „Булгаргаз“

По думите на лидера на ГЕРБ днешната акция на ДАНС и полиция в „Булгаргаз“ е резултат от „война на хасковските групи на Асен Василев и Румен Радев“.

ДАНС и полиция влязоха в „Булгаргаз“

Имам чувството, че ако знамето беше в стария вариант с герба, щяха да го изчегъртат, а накрая чегъртат и хората на Радев. Хасковските войни са чудовищни, всички назначения са от Хасково. Сега налетяха на шефа на „Булгаргаз“, човек на Радев. Хасковската група на Асен Василев стърже хасковската група на Румен Радев“, подчерта Борисов, цитиран от bTV. 

Протестът на „Възраждане“

„Винаги сме били за по-голяма ваксинация. Винаги сме подкрепяли зеления сертификат, но веднага за всички. Не подкрепяме измислиците в момента, ще има зелен сертификат за МС, ама някой друг път, ще има за парламента, но след 20 дни, а за обикновения човек от днес за утре. Именно това породи протеста на „Възраждане“, заяви лидерът на ГЕРБ по повод опитът на протестиращи срещу ограниченията заради коронавируса да нахлуят в парламента.

Протестиращи срещу мерките обявиха гражданско неподчинение

Според Борисов протестите на „Възраждане“ по негово време са били по-насилствени, а сега са по-мирни. „Другото, което ми прави впечатление е, че когато „Възраждане“ окупира МРРБ, всички казвахте колко е хубаво, че трошат, а изведнъж Ви заболя много. Който сади ветрове, жъне бури. Същите тези хора атакуваха министерството. Когато бяха до Радев, бяха готини. Направиха си протест, изведнъж станаха лоши. Вижте дали сега не са тихи и кротки“, изтъкна още Борисов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама