Жестоко убийство в Русе

22:34, 18 яну 22 25 2877 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Жестоко убийство в Русе. Собственичка на верига аптеки в града и съпруга на общински съветник от ГЕРБ е била убита по особено жесток начин. 

Арестувани са двама души, които са направили самопризнания. Жената изчезнала миналата седмица, сигналът в полицията бил подаден в петък.

Мотивът им е грабеж, а откраднатата сума е 65 000 в лева и евро, съобщи за bTV Георги Георгиев, окръжен прокурор на Русе, като уточни, че убитата жена е Еранохи Пехливанян. Съпругът й е общинският координатор на ГЕРБ Бедрос Пехливанян. 

Признават авторството си в извършването на тези престъпления. Задържани са от прокурор за срок от 72 часа и продължаваме да работим по случая", каза още окръжният прокурор и допълни, че по-голямата част от парите са открити у задържаните. 

Те са обвинени за отвличане, за грабеж на пари в големи размери и за умишлено убийство с цел прикриване на други престъпления.Тялото ѝ е било открито в река Русенски Лом, разчленено.

Тази вечер в Русе пристигна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна със семейството на убитата жена. С публикация в социалните мрежи той обяви, че с Берос Пехливанян са поставили началото на ГЕРБ в Русе през 2008 г.

„Благодаря на полицаите и прокурорите, които стигнаха до извършителите на това тежко престъпление. Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!“, написа Борисов във Facebook.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама