Големите кавички: „Президентството не трябва да е родилен дом за нови партии“

15:42, 01 фев 22 / Големите кавички 25 1809 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Звезди, циркаджии и дрънкане на война

„Разбира се, че има територия за нови политически проекти. Това, което чувам е за ляв подобен. Но, ако президентството на България се превърне в родителен дом за нови политически проекти, това няма да е добре и за президентството“, заяви Арман Бабикян от платформата „Ние идваме“, който беше и депутат в предишното Народно събрание, относно появилите се твърдения, че се подготвя създаването на нова лява формация, свързвана с президента Румен Радев. 

Трябва да има една граница, която да не се преминава. Когато страната не е под диктатура, а сега е точно така, е добре демаркационните линии да останат на ниво сътрудничество, но не да имаме продуцентско звено, което обитава едната страна на „Дондуков“, за да запълни отсрещната. Това няма да свърши добре“, коментира още Бабикян. 

Той критикува и съветниците на премиера Кирил Петков в сферата на международните отношения и дори нарече действията им „саботаж, който трябва да спре“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама