Маколи Кълкин ще продуцира филми

19:35, 07 фев 22 / Любопитно 25 1864 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Американският актьор Маколи Кълкин е решил да стартира документална поредица, наречена Macaulay Culkin's Midlife Crisis (Кризата на средната възраст на Маколи Кълкин), съобщава Deadline.

Според изданието идеята за шоуто се е родила след популярен пост в Twitter на звездата от „Сам вкъщи“. През август 2020 г. Кълкин отпразнува 40-ия си рожден ден и по този повод написа в социалните мрежи: „Хей, момчета! Искате ли да се почувствате стари? Е, това съм аз на 40 години“.

Тогава постът му получи три милиона харесвания и мнозина се обърнаха към актьора за съвет как да се справят с трудностите на наближаващата старост. По този повод Маколи Кълкин дори беше домакин на онлайн чат, а сега разработва мащабен проект с продуцентската компания Lightbox.

Дават под наем къщата от „Сам вкъщи“ за Коледа

Очаква се актьорът да пътува по света, да разговаря с различни хора и да разбере „какво означава да си наистина зрял“. Кълкин ще се опита да отговори на въпроси като този как трябва да се възприема остаряването в общество, обсебено от младите, какво означава успех на средна възраст и как да се измерва той.

Заедно с актьора в сериала ще работят Саймън и Джонатан Чин, както и Емили Жерсон Сейнс, мениджър на Маколи Кълкин.

Все още не е обявена датата на премиерата на поредицата, съобщи БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама