Езикът на тялото: Триковете, които ни правят по-привлекателни

20:15, 09 фев 22 / Любопитно 25 2265 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Експертката по езика на тялото Джуди Джеймс разкри позите, които ще ви накарат да изглеждате по-привлекателни и да ви хареса събеседника по време на общуването. Съветите ѝ са представени от Daily Mail.

Например, за да спечелите човек, докато говорите с него, трябва леко да наклоните главата си на една страна. Според жената този метод ще направи лицето игриво и непринудено. Тя отбеляза, че тази поза отпуска мускулите на шията и създава лека асиметрична усмивка.

Когато общува с хора, Джуди Джеймс съветва да държите лактите на известно разстояние от тялото. „Например, ако седите на стол, тогава поставете лактите си върху подлакътниците, ако просто стоите, поставете дланите си на колана. Тази позиция на ръцете говори за вътрешен комфорт и сигурност “, сподели тя.

Освен това специалистката подчерта, че за да впечатлите друг човек, трябва да използвате поглед през рамо. Така че, когато се сбогувате с някого или си тръгвате за малко, трябва да се обърнете и да го погледнете в очите. Тя обясни, че тази техника помага да изглеждате по-секси и по-привлекателни.

Нещо повече, жената препоръча винаги да показвате пръстите на ръката. „Палецът нагоре е трик, който хората използват от векове. Поставете ръцете си в джобовете и оставете само палците си отгоре. Изглежда елегантно и секси”, каза експертът, цитиран от БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама