Остава облачно

07:00, 14 фев 22 25 1655 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Над Западна България облачността ще се задържи значителна, докато над Източна ще се разкъсва и намалява, след обяд до предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 6°. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, в София – около минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, след обяд ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 6-8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Над планините облачността ще е значителна. В масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.

През следващите дни вятърът ще е слаб от югозапад, с него температурите ще се повишават и в сряда максималните ще са между 9° и 14°. Във вторник ще преобладава слънчево време, а в сряда облачността ще се увеличи и ще е поредимно значителна, почти без валежи, сочи прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама