Седмицата започва със слънце и до 20 градуса на места

07:00, 21 фев 22 25 1612 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес преди обяд облачността ще е разкъсана, над много райони до слънчево. След обяд от северозапад ще започне ново увеличение на облачността и привечер на отделни места в Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, северно от планините - умерен вятър от юг-югозапад и с него температурите ще се повишат, максималните ще са предимно между 15°и 20°, в София - около 15°.
 
По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са от 10° по северното до 15° по южното крайбрежие. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, според прогнозата на НИМХ.
 
Над планините облачността ще е разкъсана, преди обяд над много райони до слънчево. След обяд от северозапад облачността ще се увеличава и вплътнява и на отделни места в планините в Западна България ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 3°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама